Roma rekordstime stoppet: Man kan ikke altid vinde

04/11/2013

Fodboldklubben AS Roma var i gang med at snuppe sin 11. sejr i træk i Serie A, da midterholdet Torino udlignede til slutresultatet 1-1 søndag aften.

Dermed blev Romas rekordserie på 10 sejre i træk i begyndelsen af en sæson stoppet i den bedste italienske række.

Den succesrige franske Roma-træner Rudi Garcia var trods klubbens første pointtab godt tilfreds med indsatsen fra sine spillere.

- Jeg kunne godt lide, at vi gik ud og spillede for at vinde i alle 90 minutter, siger Rudi Garcia ifølge nyhedsbureauet AFP.

Roma kunne være kommet fem point foran de øvrige tophold, hvis Kevin Strootmans 1-0-føring efter 28 minutter havde holdt i hele kampen.

Men Torino fik udlignet ved Alessio Cercis lange tå og scoret det blot andet ligamål imod romerne i hele sæsonen. Roma har nu en målscore, som hedder 25-2 efter 11 kampe.

- Selv da det stod uafgjort, blev vi ved med at presse på for at få sejren. Men sådan er fodbold. Man kan ikke altid vinde, og på udebane er et uafgjort 1-1-resultat ikke noget negativt resultat, siger Rudi Garcia.

Den velspillende angrebsveteran og anfører Francesco Totti samt angriberen Gervinho sad søndag fortsat ude med skader for Roma.

Roma er fortsat førerhold i Serie A med 31 point efter 11 spillerunder, mens Napoli og Juventus begge har 28 point på anden- og tredjepladsen.

I næste spillerunde i Serie A tager Juventus imod Napoli, mens Roma får besøg af oprykkerne Sassuolo.