Roma smider første Serie A-point i Torino

03/11/2013

AS Roma fik søndag aften brudt klubbens imponerende rekordstime i toppen af Serie A.

Efter 10 sejre i træk i lige så mange kampe måtte topholdet nøjes med 1-1, da hovedstadsklubben var på besøg i Torino.

Det begyndte ellers lovende for gæsterne, da Kevin Strootman bragte Roma foran med 1-0 midtvejs i første halvleg. Efter pausen lykkedes det dog Torino at udligne ved Alessio Cerci.

Det skadesramte Roma-mandskab - uden klubikonet Francesco Totti - dominerede i lange perioder kampen, men formåede ikke at komme til de helt store chancer.

Torinos værter fra den nederste halvdel af Serie A fik til gengæld produceret masser af muligheder, og længe før Cercis 1-1-mål var det begyndt at trække op til en udlignende scoring.

Tidligere på søndagen var flere af mandskaberne fra Italiens bedste fodboldrække i aktion.

I Inters opgør ude mod Udinese lykkedes det for første gang i denne sæson en italiener at komme på måltavlen for Milano-mandskabet, der vandt med 3-0. Italienske Andrea Rannochia gjorde det efter en lille halv time til 2-0 for gæsterne.

AS Roma topper Serie A med 31 point, mens Napoli og Juventus følger lige efter med 28 point. Inter har 22 point på fjerdepladsen.