AS Roma tager rekordsejr trods rødt kort

27/10/2013

AS Roma er fortsat helt ustyrlig i den italienske Serie A i fodbold.

Søndag vandt hovedstadsklubben 1-0 ude over hjemmestærke Udinese, selvom Roma midt i anden halvleg fik brasilianeren Maicon vist ud.

Alligevel formåede Michael Bradley at afgøre kampen til topholdets fordel, da der resterede otte minutter af kampen. Han var kort forinden blevet skiftet ind.

Roma måtte endda undvære holdets anfører, klubikonet Francesco Totti, der er skadet.

Sejren er Romas niende af ni mulige i Serie A, så holdet topper ligaen med 27 point.

Det er anden gang, at en klub leverer det kunststykke fra begyndelsen af en sæson.

Juventus præsterede det samme i sæsonen 2005/06, hvor klubben endte med at vinde Serie A. Senere blev Juventus frataget titlen som følge af klubbens rolle i Calciopoli-skandalen.

Netop Juventus forsøger efter bedste evne at følge med romerne. De forsvarende mestre vandt 2-0 hjemme over Genoa og er fem point efter topholdet.

Arturo Vidal på straffespark og Carlos Tévez sørgede for målene i første halvleg.

Napoli er også fem point efter Roma, efter at klubben tidligere søndag vandt 2-0 hjemme over Torino. Begge mål blev scoret af Gonzalo Higuain på straffespark.

AC Milan fortsætter sin skuffende sæson efter et 2-3-nederlag ude mod Parma. Milaneserne har blot 11 point og har ikke vundet på udebane i fem forsøg.

Bologna havde Frederik Sørensen med i hele kampen, da klubben hentede en forløsende 1-0-sejr hjemme over Livorno.

Det var sæsonens første sejr for Bologna, der har seks point.