Roma-typer hævede 15.000 kroner på stjålet Visa-Dankort

Det lykkedes i går roma-typer, at stjæle en pung fra en kvinde, der havde været inde og handle i Kolding Storcenter.

Kvinden kørte ud med sin indkøbsvogn til sin bil. Hun lagde sin taske på forsædet og gik om bag bilen for, at læsse varerne ind i bilen.

Her blev hun kontaktet af en kraftig kvinde, der talte dårligt engelsk. I hånden havde hun et kort over Sjælland og spurgte om vej - blandt andet til København. Kvinden hjalp roma-kvinden og til sidst takkede hun for hjælpen og gik over til en bil ved siden af, hvor der stod en roma-lignende mand. De kørte herefter fra stedet.

Kvinden, der havde handlet i storcentret opdagede, at hendes pung var væk og sidst på aftenen var der hævet i alt 15.000 kroner på hendes Visa-Dankort og der var forsøgt hævet 22.000 kroner på hendes Mastercard.

- Jeg vil gerne opfordre folk til at være varsomme, når der er romaer i nærheden. Vi oplever gang på gang, at der sker tricktyverier, når de er i nærheden. Så det er med at bruge sin sunde fornuft, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Roma-kvinden beskrives som 40-45 år, 160-170 centimeter høj, kraftig af bygning og skulderlangt hår. Hun havde et kort over Sjælland i hånden.

Manden beskrives som almindelig af bygning og havde mørkt kort hår.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip