Romantik i luften: Se, hvad der sker, når pilot frier til sin kæreste i 34.000 fods højde

Skrevet af Ane Sørensen

27/03/2015

Dagens topnyheder

Den amerikanske pilot Eric Greener friede for nylig til sin kæreste Brandy Hollenbeck i et fly på vej til Alaska.

Eric gemte sig i cockpittet, så Brandy, som er stewardesse, ikke kunne se ham. Pludselig overraskede han hende, da han ifølge huffingtonpost.com begyndte at fortælle parrets kærlighedshistorie over højtaleren.

- Jeg var ved at servere kaffe, da han begyndte at fortælle historien. Jeg tænkte, at det var rigtig rart, for jeg elsker, når piloten fortæller historier. Men pludselig kunne jeg høre, at det var min kærlighedshistorie, siger Brandy Hollenbeck.

Læs mere: Fantastisk frieri: Han rejste 8000 kilometer for at fri til hende for fuld musik

Parret mødte hinanden i 2012, hvor Erics mor var passager på et fly, hvor hun mødte Brandy. De talte sammen og kom godt ud af det med hinanden. Så godt, at moderen forsøgte at sætte Brandy op med sin søn.

Men forholdet blev ikke til noget.

Adskillige måneder senere mødtes de to tilfældigt i lufthavnen og siden har de været kærester.

Da Eric var færdig med at fortælle, stak han hovedet ud ad cockpittet og friede til hende.

Læs mere: Romantisk frieri går helt galt: Smadrer kærestens hus

Det krævede en del koordination at få frieriet til at lykkes. En af parrets venner, som også arbejdede på flyet, hjalp Eric med at føre planen ud i livet.

- Jeg ville så gerne have, at det skulle være en overraskelse. Jeg ville, at det skulle være virkelig romantisk. Jo mindre hun vidste, jo mere romantisk tænkte jeg, at det ville blive, siger Eric.