Romantikken er død: Ikke mange par gør dette under sex

Når par har været sammen i længere tid, er det ikke kun den seksuelle interesse for hinanden, der daler. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af den kontroversielle datingsside Victoria Milan, er det i længerevarende forhold og og blandt gifte par kun en ud af fire, der kysser mens de har sex. 

Og det til trods for, at langt de fleste af de 4.500 adspurgte synes, at kys under sex både er frækt og ophidsende, skriver Mirror. 

Når der er tale om nye forhold og affærer, er der dog langt større interesse for at kysse. Hele 79 procent svarer, at de kysser, mens tallet for gifte og folk i langvarige forhold kun er 25 procent. 

De store udsving i interessen for at kysse med sin partner står i skarp kontrast til de mange, der synes det er en vigtig del af ethvert forhold. 

84 procent svarede, at det var vigtigt at kysse, og hele 92 procent mente, at det var forførende og sexet at gøre i soveværelset. 

Den dalende interesse kan dog hænge sammen med, at mange simpelthen ikke er dygtige nok til at kysse. 

95 procent siger nemlig, at det langt fra er alle, der er gode til at kysse. 

Ifølge utroskabssidens stifter, er det rutinefølelsen, der får par til at stoppe med at kysse. 

- Et kys mellem to partnere i et langvarigt forhold er som en vane, hvor der ikke er så mange følelser involveret. Et kys mellem to nyforelskede er derimod fyldt med spænding  og følelse, siger Sigurd Vedal, ifølge Mirror. 

 

 

Dagens Gossip