Romantisk video: "Peter Pan" stopper musical og frier til "Wendy" på scenen

Publikum til forestillingen Peter Pan i Glasgow fik sig i lørdags en en oplevelse ud over det sædvanlige, men Lilly-Jane Young, der spiller rollen som Wendy, fik så meget mere.

I stykket spiller hun overfor kæresten Sandor Sturbl, der har rollen som Peter Pan. De har de sidste par turneret verden med forestillingen, men lørdag ændrede Sandor Sturbl på historiens slutning.

Læs også: Se den romantiske video: René friede på havets bund

- Vi skulle lige til at synge aftenens sidste sang, da musikken pludselig stoppede. Jeg troede, at det var en teknisk fejl og var ved at gå i panik, da Sandor endte sig mod publikum og sagde: "Mine damer og herrer, dette er normalt øjeblikket, hvor Peter Pan giver Wendy et kys", fortæller Lilly-Jane Young til Daily Record.

Læs også: Romantisk: Fyr frier til kæreste med dansende flashmob i gør-det-selv-butik

Han frier til hende til stor overraskelse for hende og de øvrige skuespillere.

Sandor Sturbl havde længe tænkt på at fri til kæresten gennem godt et år, men ventede til turneen nåede Glasgow, hvor hun kommer fra. Hendes familie så med fra tilskuerrækkerne.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I videoen herunder kan du se frieriet, der kommer bag på den storhulkende skuespillerinde. Hun får fremstammet et ja, og publikum og kolleger giver parret stående applaus.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip