Rommedahl: De unge spillere er blevet forkælede

I alt 126 A-landskampe giver en vis tyngde. Det troede Dennis Rommedahl også, da han i sin tid kom hjem til kriseramte Brøndby.

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller er for tiden skadet i sin hollandske klub RKC Waalwijk, men her havde han også troet, at de unge spillere var interesserede i at lytte og lære. Som han troede det i Brøndby.

I et interview med den hollandske avis Brabants Dagblad fortæller han imidlertid, at det ikke helt forholder sig sådan. Og han kritiserer blandt andre sine tidligere holdkammerater i Brøndby for ikke at ville lytte til gode råd.

- De svarede altid kort. Hierarkiet er blevet meget anderledes. Unge spillere er blevet for fokuserede på penge, de er blevet forkælede. Derfor har de en særlig mentalitet. Det samme ser jeg her hos RKC Waalwijk.

- Sådan er tingene blevet, og jeg synes ikke, at det er positivt, siger han til avisen.

Dennis Rommedahl oplever også, at de unge spillere får lov at slippe igennem med for mange ting, end man gjorde, da han indledte karrieren.

- Hvornår har jeg sovet over mig? Det kan jeg ikke engang huske. Nu gør nogen det måske tre gange. Det stillede jeg op imod. Den slags må ikke ske.

- Der skete alt for lidt. Jeg prøvede det hos Brøndby, men fik bare et rapt svar igen. Selv træneren (Auri Skarbalius, red.) lod det bare ligge. Der blev jeg skuffet. Jeg forstod det ikke, fortsætter Dennis Rommedahl.

Den hurtige veteran skrev i sommer under på en toårig kontrakt med RKC Waalwijk. Foruden Brøndby og Lyngby har han også spillet i klubber som Charlton Athletic, Ajax, NEC Nijmegen og Olympiakos Piraeus.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip