Rommedahl: Ikke min skyld

Dennis Rommedahl var rasende over det ene point i Parken, og beskrev kort og godt fornemmelsen i omklædningsrummet sådan:

- Det var noget lort! De kom efter én ting. Og jeg synes, vi havde fortjent mere, sagde Dennis Rommedahl, der ikke fattede, hvorfor han ikke blev sat bedre i scene af sine holdkammerater.

- Jeg synes, jeg gjorde det så godt, jeg kunne, men jeg fik ikke de bolde, jeg skulle have. Alle de dybe afleveringer var for korte, og så endte jeg i hovedstødsdueller hele tiden. Og selv om det ikke er det, jeg er bedst til, tror jeg, at jeg vandt dem alle, sagde Dennis Rommedahl, der mente, at han havde holdt sit vanlige niveau.

- Jeg kan ikke se, at jeg gjorde noget galt. Jeg har nogle positive offensive aktioner, så det var en stabil kamp, som jeg så det, sagde højrekanten, som havde mere svært ved at se, at han havde skyld i det kontramål, som ellers begyndte med et boldtab af netop Dennis Rommedahl.

- Ja, jeg taber den duel - det var vist den eneste, jeg tabte i hele kampen. Men jeg fik en bold i brystet af Lars Jacobsen og forsøger at lægge den af. De opfanger bolden, og så var der meget åbent bagude. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor der var så åbent. Jeg synes, det er ok at en offensiv spiller taber bolden på modstandernes halvdel, og der var masser af muligheder for at bremse det længere nede, sagde Dennis Rommedahl.

Og snakken om pension? Den er på ingen måde aktuel.

- Jeg melder mig klar igen, hvis jeg ikke har skader. Jeg gør, hvad jeg kan for det her hold, sagde Dennis Rommedahl.

Dagens Gossip