Rommedahl mangler seks landskampe: Tænker ikke på Schmeichels rekord

Med 124 landskampe på sit cv er Dennis Rommedahl tæt på at slå Peter Schmeichels rekord på 129 landskampe i rødt og hvidt.

Selv har Rommedahl dog ikke gjort sig de store tanker om muligheden for at slå den tidligere landsholdsmålmand af pinden og nappe den danske rekord.

- Jeg tænker ikke på det. De sidste to år er jeg blevet spurgt om det, og jo - vi kommer tættere på. Men det er ikke noget, der optager mig, siger den 34-årige fløjspiller ved landsholdssamlingen på KB's anlæg i København.

Det danske fodboldlandshold spiller venskabskamp mod Georgien den 5. juni i Aalborg og VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken den 11 juni.

- Jeg har fokus på de to kommende landskampe.

- Bagefter skal jeg havde afklaret min fremtid, og så må vi se, om jeg er et sted, hvor man kan sige, at jeg stadig har mulighed for at spille på landsholdet, siger Rommedahl, der de seneste to år har spillet i Brøndby IF.

Til sommer udløber hans kontrakt, og det er endnu uvist, hvor han vil slå sine folder i næste sæson.

- Man kan aldrig sige, hvad der kommer til at ske. Jeg har lidt en idé om, hvad det skal blive til, men det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, siger landsholdsveteranen.

Dennis Rommedahl fik sin debut på det danske landshold i 2000 og er blandt de ældste spillere i truppen.

Hans nærmeste konkurrent udi antallet af landskampe er FCK-spilleren Lars Jacobsen, der har optrådt for landsholdet 60 gange.

Men selv om det synes mere og mere realistisk for Rommedahl at runde de 130 landskampe, påpeger han, at det reelt er ude af hans hænder, om han kommer på banen i de kommende kampe samt bliver udtaget til landsholdet igen til efteråret.

- Det er rigtig nok tæt på. Vi taler kun om fem kampe op til Schmeichel, og det er spændende. Men det er ikke alt sammen op til mig.

- Desuden er jeg ved at nå en vis alder, hvor jeg bliver nødt til at vurdere, om det stadig er sjovt, og om jeg stadig kan følge med.

- På den måde er der meget, der spiller ind, påpeger Dennis Rommedahl.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip