Rommedahl roste fans og holdkammerater

Brøndby IF spillede sig torsdag aften over nedrykningsstregen i imponerende stil, da man på hjemmebane afmonterede de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland med hele 4-0.

Efter kampen fangede TV3 Sports reporter hjemmeholdets anfører, Dennis Rommedahl, der var synlig lettet og glad over opvisningsshowet, der netop havde fundet sted.

- Vi har prøvet hele sæsonen på, at det hele skulle gå op i en højere enhed. Noget lort det ikke er sket før. Nu kan vi stadig selv afgøre det, og vi har kun taget det første skridt, sagde Dennis Rommedahl.

Selv kom hurtigløberen på måltavlen med sit mål til 2-0 og leverede generelt en flot indsats. Men efter kampen sendte han roserne videre.

- Vi have lagt en plan, og alle udførte den til ug, eller hvad det på dansk hedder -  12 er det vel. Det var første skridt og en meget vigtig kamp, lød det fra anføreren, der samtidig var yderst stolt af klubbens fans. 

- Det er en helt utrolig kulisse. Kig dig lige omkring. Man kan ikke forvente mere, og man kan aldrig klage over vores fans.

Brøndby tager på mandag til Horsens, hvor de sikrer sig overlevelse i rækken, såfremt de ikke taber til jyderne.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip