Rommedahl topper landsholdets statistik

Men en optælling, viser, at Dennis Rommedahl nærmer sig betegnelsen MVP, mest værdifulde spiller, for landsholdet. Optællingen, der løber fra og med VM 2010 til januar 2013, viser, at Rommedahl topper landsholdets assist-liste med seks målgivende afleveringer, og samtidig har han scoret fire mål, hvilket kun overgås af Bendtner.

- Jeg forsøger jo at bidrage med det, jeg kan. Om jeg så laver assist eller scorer eller ingen af delene, så mener jeg selv, at jeg bidrager med noget i kampene. Der er jo naturligvis nogle dage, hvor man spiller dårligere i forhold til andre dage, men jeg synes generelt, at jeg leverer, siger Dennis Rommedahl, der dog ikke bruger tallene til at booste sin selvtillid.

- Jeg kigger ikke så meget på statistikkerne. Jeg kigger mest på, om holdet vinder. Personlig succes kan man måske bruge mere på klubholdet. På landsholdet er der ikke så mange kampe om året, og her drejer det sig meget mere om holdet, siger han.

Dennis Rommedahl erkender, at han aldrig har følt sig sikker i den rød-hvide dragt, men han har dog en fornemmelse af, at den kontinuerlige udtagelse handler om de leverancer, som statistikken viser.

- Jeg har altid været glad for at være på landsholdet og at starte på banen, og der er måske en grund til, at jeg er startet så mange gange. Det er måske, fordi at man giver træneren og holdet det, de forventer af mig, siger han.

Han står da også til at starte ind mod Tjekkiet, selv om Olsen til træningerne i Marbella har skubbet andre kandidater som eksempelvis Nicolai Jørgensen frem på højre-kanten.

- Jeg synes egentlig altid, min position har været truet. Jeg har det fint med, at der er konkurrence, det holder mig skarp til træning, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip