Ronaldo afslutter målkrise i Real-sejr over Schalke 04

18/02/2015

En måned uden mål er lang tid, når man hedder Cristiano Ronaldo og er kåret som verdens bedste fodboldspiller de seneste to år.

Det portugisiske fodboldfænomen fik dog lukket munden på eventuelle kritikere, da han onsdag aften var med til at sende Real Madrid tæt på avancement til kvartfinalerne i Champions League.

Præcist en måned efter sin seneste scoring sørgede Ronaldo for 1-0-målet i 2-0-sejren over tyske Schalke 04 i Gelsenkirchen.

Målet faldt efter 26 minutter, da Ronaldo sneg sig fri af hjemmeholdets markeringer og headede gæsterne i front.

Forinden havde Klaas-Jan Huntelaar haft en god afslutning for hjemmeholdet.

Den hollandske angriber måtte senere i første halvleg forlade banen med en skade.

Ronaldo var tæt på at fordoble føringen 10 minutter før pausen, men hans frispark blev pareret.

Cirka et kvarter før tid var Schalkes 19-årige Felix Platte tæt på at udligne.

Den indskiftede spiller hamrede bolden på overliggeren, men Real-målmanden Iker Casillas slap med skrækken.

I stedet scorede Marcelo et meget smukt mål til 2-0 cirka 10 minutter før tid, da han sendte bolden utageligt op i netmaskerne.

Returkampen i Madrid ligner en ekspeditionssag for de forsvarende Champions League-vindere.

Schalke 04 må nøjes med at glæde sig over, at det ikke gik lige så galt, som da klubben sidste år mødte netop Real Madrid i 1/8-finalerne.

Her tabte tyskerne hele 1-6 hjemme i den første kamp, mens Real nøjedes med at vinde returkampen på hjemmebane med 3-1.