Ronaldo brænder straffe i Real-pointtab

21/02/2016

FC Barcelona-spillere kunne fra sofaen søndag se deres nærmeste rivaler i den bedste spanske liga miste terræn i topkampen.

Først snublede Real Madrid, da holdet var på besøg hos Malaga på Costa del Sol i det sydlige Spanien. Og senere var det så Atlético Madrid, der også nøjedes med uafgjort, da klubben spillede 0-0 hjemme mod La Ligas nummer fire, Villarreal.

I Malaga sendte Toni Kroos ellers den spanske hovedstadsklub på sejrskurs, da han på et frispark fandt Cristiano Ronaldo helt fri i Malagas straffesparkfelt.

Herfra svigtede portugiseren ikke, og han headede sikkert Real Madrid foran 1-0 efter lidt mere end en halv time af første halvleg.

Til gengæld var Cristiano Ronaldo mindre skarp, da han få minutter efter misbrugte et straffespark. Superstjernens flade afslutning var uden kraft og derfor en let sag for Malaga-keeper Carlos Kameni.

Afbrænderen blev dyr, da Malagas forsvarsspiller Raul Albentosa i anden halvleg sneg sig med frem og udlignede til 1-1.

Atlético Madrid havde overtaget i spillet på hjemmebane mod Villarreal, men spillede sig ikke frem til mange chancer mod et kompakt forsvar. Opgøret endte uden mål, hvilket måske ikke var så overraskende, når man tænker på, at netop de to klubber har lukket færrest mål ind af alle hold i ligaen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Atlético Madrid igen er på andenpladsen - et enkelt point foran Real Madrid.

Atlético har dog hele otte point op til FC Barcelona, der ikke har tabt i 32 kampe i træk.

Den store afstand til trods vil Real Madrid-træner Zinedine Zidane ikke opgive mesterskabsdrømmene.

- Det bliver selvfølgelig svært, men vi giver ikke op.

- Der er 39 point at spille om. Du tror, at ligaen er tabt, men det tror spillerne og jeg ikke, siger Zidane ifølge AFP.