Ronaldo brænder straffespark i portugisisk nederlag

26/03/2016

Brasilianskfødte Marcelinho scorede i sin debutkamp for Bulgarien, da holdet fredag overraskende besejrede Portugal 1-0 på udebane i en venskabskamp.

Derudover vil kampen i Leiria blive husket for et utal af afbrændere fra Portugals største stjerne, Cristiano Ronaldo, samt en stor præstation af Bulgariens målmand Vladislav Stoyanov.

Alene i de første ti minutter havde målmanden seks redninger. Blandt andet på et godt forsøg fra Nani. Desuden bankede Ronaldo bolden over mål i helt fri position efter syv minutter.

Portugal dominerede fuldstændig kampen, men på et kontraangreb i det 20. minut slog 31-årige Marcelinho til med opgørets eneste scoring.

Portugal fortsatte sit pres, men kunne ikke passere Vladislav Stoyanov. Ronaldo forsøgte sig flere gange fra distancen, men enten gik langskuddene forbi mål, eller også afværgede Bulgariens målmand.

Stoyanov kronede sin perfekte aften ved at parere et straffespark fra Ronaldo i det 69. minut. Ronaldo brændte også returbolden.

Fem minutter før tid havde Real Madrid-angriberen endnu en stor chance for at udligne, men Stoyanov brillerede igen ved at parere Ronaldos hovedstød.

- Vi er ikke tilfredse med resultatet. Vi begyndte blændende i de første 15 minutter, vi var stærke og vedholdende, men målmanden havde nogle fantastiske redninger, og derefter mistede vi noget koncentration, siger Portugals landstræner, Fernando Santos.