Ronaldo fejrer kåring med pokalscoring

16/01/2014

Cristiano Ronaldo kan ikke klandres for at hvile på laurbærrene. To dage efter han blev kåret som verdens bedste fodboldspiller 2013, understregede han sine evner i Real Madrids pokalsejr på 2-0 ude mod Osasuna.

Efter 22 minutter scorede Cristiano Ronaldo til 1-0 og aflivede den sidste spænding om det samlede udfald. Den første kamp i Madrid var endt 2-0 til Real Madrid.

Ronaldos indledende scoring var den eneste inden pausen, og 10 minutter efter denne udbyggede Angel Di Maria føringen til 2-0.

Med det samlede avancement er Real Madrid klar til kvartfinalerne, hvor holdet møder Espanyol.

Sidstnævnte indløste adgang til turneringens fortsættelse efter samlet sejr over Alcorcon på 4-3. To mål i de sidste seks minutter sørgede for Espanyols hjemmesejr på 4-2.

Ligeledes onsdag aften havde Athletic Bilbao ekspederet Real Betis ud af turneringen. Det skete med en sejr på 2-0, hvilket lige netop var det påkrævede efter Betis' sejr på 1-0 i den første kamp på hjemmebane.

I den fjerde og sidste pokalkamp onsdag vandt Levante 1-0 hjemme over Rayo Vallecano og gik videre efter 0-0 i den første kamp.