Ronaldo forlænger med Real Madrid

Spekulationerne omkring Cristiano Ronaldos fremtid har været mange. Hele sommeren har portugiserens angivelige utilfredshed i Madrid på rygtebasis kædet ham sammen med en retur til Manchester United. Et rygte, der blev yderligere spekuleret i efter rekordkøbet af Gareth Bale, der med et prisskilt på 750 millioner kroner nappede titlen som verdens dyreste fodboldspiller. Foran Cristiano Ronaldo.

Nu kan Manchester United-fans dog godt pakke forventningerne langt væk. For Ronaldo skal ingen steder. I stedet underskriver portugiseren senere i dag en kontraktforlængelse. Det melder Real Madrid på deres officielle hjemmeside søndag morgen.

Ifølge flere spanske og engelske medier er der tale om en femårig kontrakt, der gør ham til verdens bedst betalte fodboldspiller. Hele 670 millioner kroner vil angrebsstjernen kunne sætte på bankbogen i løbet af fem år, skriver britiske Daily Mail.

Dermed kan cheftræner Carlo Ancelotti se frem til at fortsætte samarbejdet med en af de mest målfarlige duoer i verden. Lørdag aften stod Ronaldo og Bale for en scoring hver, da madrilenerne i waliserens debut skuffende spillede 2-2 mod Villareal.

Kontraktforlængelsen bliver offentliggjort søndag klokken 13.45 på Santiago Bernabeu.

Dagens Gossip