Ronaldo går fra skurk til helt i Real Madrid-sejr

30/12/2015

Det begyndte med et brændt straffespark og hånlige klapsalver fra hjemmepublikum på Stadio Bernabeu.

Men Cristiano Ronaldo løftede sit spil og skarpheden fra pletten, og så vandt Real Madrid 3-1 hjemme over Real Sociedad i den bedste spanske fodboldrække.

Dermed gik Ronaldo med to afgørende mål fra en rolle som skurk til den store helt i Madrid onsdag aften.

Efter 24 minutter fik Real Madrid tilkendt et yderst tyndt straffespark, da Karim Benzema faldt lidt for nemt i feltet. Men Ronaldo skød straffesparket et godt stykke over mål.

Han fik dog en ny chance tre minutter før pausen, da en Real Sociedad-spiller fik sparket bolden op på sin ene hånd, og denne gang svigtede portugiseren ikke fra pletten.

Real Sociedad fik udlignet til 1-1, da Bruma kort efter pausen smukt sendte bolden i en blød bue over i det lange hjørne.

Midtvejs i anden halvleg øgede Ronaldo dog til 2-1, da angriberen fornemt flugtede bolden direkte i nettet efter et hjørnespark.

Med målet nåede Ronaldo op på 14 ligamål, og det gør ham til delt topscorer sammen med FC Barcelonas-stjernen Neymar, som også har nettet 14 gange.

I slutningen af kampen cementerede indskiftede Lucas Vazquez til slutresultatet 3-1 efter et præcist indlæg fra Gareth Bale.