Ronaldo-hattrick redder Portugal

På et kvarter havde Real Madrid-spilleren lavede hattrick, og så vandt Portugal med 4-2.

Portugal har sat kurs mod Brasilien og VM i 2014. Ibererne indtager med 17 point efter otte kampe rækkens førsteplads med to point foran Rusland, der har spillet en kamp mindre.

Det startede godt for Portugal i udekampen mod Irland, hvor forsvarsspilleren Bruno Alves bragte gæsterne foran efter 20 minutter, men i slutningen af første halvleg startede den portugisiske nedtur.

Først udlignede nordirerne, og et par minutter før pausen blev angriberen Helder Postiga sent tidligt i bad med et direkte rødt kort.

Efter pausen skulle der blot gå syv minutter, før hjemmeholdet udnyttede overtallet, da Jamie Ward bragte Nordirland i front med 2-1. Otte minutter senere var det så hjemmeholdets tur til at få en mand smidt ud, da Chris Brunt modtog sit andet gule kort.

Det tændte åbenbart Ronaldo, som på blot ni minutter vendte det hele på hovedet. Med to scoringer fra stjernens fødder, var Portugal nu pludseligt i front.

I det 80. minut fik hjemmeholdet så endnu en gang en mand vist ud. Denne gang var det indskiftede Kyle Laffertys tur til at forlade banen. Kort efter cementerede Ronaldo den portugisiske sejr med sin tredje scoring på 15 minutter.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip