Ronaldo: La Liga er verdens bedste

Selvom Real Madrid i øjeblikket halser bagefter rivalerne fra FC Barcelona i La Liga, er Madrid-mandskabets støvlekonge Cristiano Ronaldo ubøjelig: Mesterskabet går til en af de to storklubber.

- Jeg er sikker på, at det igen bliver en kamp mellem os og Barcelona, siger verdensstjernen.

- I de sidste 10 år har jeg ikke set en lignende konkurrence, som den mellem os og Barcelona. Det er godt for sporten, tilføjer han.

De forsvarende mestre fra Real Madrid ligger efter en sløj start på sæsonen otte point efter førerholdet FC Barcelona og fem point efter ligaens nummer to Atlético Madrid.

Ifølge Ronaldo kan andre store europæiske ligaer ikke måle sig med turneringen på Den Iberiske Halvø.

- Fodboldfans vil have noget unikt. Tidligere spillere siger, at ligaen er hårdere end nogensinde før, så jeg tror, at den spanske liga er den bedste i verden lige nu, med de to bedste hold og de bedste spillere, siger den altid selvsikre Madrid-profil.

Ronaldo tøver heller ikke med at sige, at han føler sig berettiget til titlen som verdens bedste fodboldspiller, den såkaldte Fifa Ballon d'Or. En pris, som de seneste tre år er gået til Ronaldos ærkerival i Barcelona, argentinske Lionel Messi.

- Hvis jeg kunne, ville jeg stemme på mig selv. Jeg er, hvad jeg er, og det er jeg glad for. At være for ydmyg er ikke godt.

- I Portugal siger vi, at for meget ydmyghed er forfængelighed, siger Ronaldo til France Football.

Portugiseren fik selv titlen som verdens bedste i 2008 - både Ronaldo og Messi er blandt de 23 nominerede til 2012-prisen, som uddeles 7. januar næste år.

På søndag skal Real Madrid forsøge at hente ind på Barcelona i tabellen, når hovedstadsklubben møder Levante.

Barcelona skal derimod forsøge at rejse sig igen på udebane mod Mallorca, efter catalonierne led et skuffende nederlag til Celtic i Champions League tidligere på ugen.

Kilde: AFP

 

Dagens Gossip