Ronaldo og Benzema leger kispus med Sociedad

09/11/2013

Der skulle under en halv time af kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad, før den spanske ligakamp var afgjort. Real Madrid var foran med 3-0 efter 26 minutter og endte med at vinde kampen 5-1.

Især de offensive profiler Cristiano Ronaldo og Karim Benzema brillerede i begyndelsen af kampen.

På et oplæg af Benzema bragte Ronaldo Real Madrid foran med 1-0 efter 12 minutter. Portugiseren tæmmede bolden og skød bolden i nettet fra en spids vinkel.

Seks minutter senere var det Ronaldos tur til at fodre Benzema med en flad tværpasning. Den franske landsholdsangriber gjorde det med et præcist spark til 2-0.

Ronaldo fik tilkendt et straffespark, da der var hånd på bolden i feltet, og den portugisiske landsholdsstjerne gjorde det sikkert til 3-0 fra pletten. Der var spillet 26 minutter, og kampen var reelt afgjort.

Men Real Madrid blev ved med at køre på, og kantspilleren Gareth Bale assisterede Sami Khedira til 4-0-scoringen.

I anden halvleg var de to Champions League-deltagere mere jævnbyrdige, og Real Sociedad fik reduceret til 1-4 ved Antoine Griezmann.

Ronaldo fik et kvarter før tid scoret sit tredje mål i kampen og gjorde det dermed til slutresultatet 5-1.

Real Madrid har med sejren 31 point efter 13 kampe. Det rækker til en tredjeplads i ligaen, som FC Barcelona fører med 34 point efter 12 kampe.