Ronaldo om finaleindtog: Havde forventet det fra start

Det kan godt være, at Portugals indtog i EM-finalen er en overraskelse for mange bookmakere og fodboldeksperter, men det kommer slet ikke bag på Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen, der scorede det ene mål i portugisernes semifinalesejr på 2-0 over Wales, havde fra første færd regnet med, at Portugals EM-deltagelse ville vare helt til finaledagen 10. juli.

- Vi har forventet og håbet på det fra starten. Vejen var lang, men vi har kæmpet hårdt for at nå hertil, siger Cristiano Ronaldo i et interview vist på DR.

- I begyndelsen af turneringen var det ikke alt, der lykkedes for os, men det er bedre at lægge dårligt ud og slutte godt af end omvendt. Alle har ydet en ekstraordinær indsats, siger Ronaldo.

Han tangerede med sin scoring mod Wales Michel Platinis rekord med ni EM-fuldtræffere.

Den første blev sat ind i 2004, i det EM hvor Portugal første gang nåede finalen - en finale som i øvrigt endte med en stor skuffelse og et nederlag til Grækenland.

- Vi har ikke vundet noget endnu. Men jeg tror, vores drøm kan gå i opfyldelse. Jeg håber, at jeg på søndag græder af glæde og ikke af skuffelse, siger Cristiano Ronaldo med henvisning til nedturen for 12 år siden.

Portugals finalemodstander bliver fundet torsdag og bliver enten Frankrig eller Tyskland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip