Ronaldo reddede Real fra ydmygelsen

Efter en opmuntring i form af midtugens sikre 4-0 sejr over FC København i Champions League, hang Real Madrid lørdag aften i flere omgange ude over afgrunden mod lille Levante. To gange var mægtige Madrid bagud mod det undertippede hjemmehold, to gange fik de hvidklædte millionærer udlignet, inden Cristiano Ronaldo fire minutter inde i overtiden sørgede for at redde Reals ære.

Ronaldos hug med højrebenet blev rettet af undervejs og gik hele vejen over i det modsatte hjørne og sikrede dermed, at Madrid kunne tage hjem med alle tre point i tasken, så man trods en turbulent start på sæsonen stadig er med i toppen. Madrids megastjerne var så begejstret over sit matchvinder-mål, at han rev trøjen af og blottede sin overkrop, mens han jublede, hvilket naturligvis udløste den obligatoriske advarsel fra dommeren.

Kun fire minutter før tid var Levante ellers kommet foran 2-1, og det så ud til en uventet triumf for den lille klub. Real pressede på for en udligning, og den sørgede stortalentet Alvaro Morata i det sidste minut af den ordinære spilletid, da den unge angriber fik udlignet med et fladt skud nede ved stolpen.

Og i den alleryderste tillægstid dukkede Ronaldo så op og reddede Real med lige dele held og sublim sparketeknik, således at cheftræner Carlo Ancelotti kan slappe lidt mere af i de kommende fjorten dage, hvor La Liga ligger stiller på grund af landskampspause.

Kongeklubben er nu på tredjepladsen to point efter Barcelona og Atletico Madrid, der begge har maximumpoint efter syv runder, men med en kamp mere.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip