Ronaldo sætter målrekord i Real Madrids sikre sejr

17/10/2015

Spørgsmålet er, om den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo efterhånden selv kan holde styr på sine mange personlige scoringsrekorder.

Lørdag satte han én, han nok skal blive mindet om igen og igen, og som næppe bliver overgået lige foreløbig.

Med målet til 2-0 i sejren, der hjemme over Levante lød på 3-0, blev han den mest scorende Real Madrid-spiller gennem tiderne.

Det var hans 324. mål for Real Madrid siden debuten i 2009, og dermed skal han ikke længere dele rekorden med legenden Raul, der scorede 323 gange i perioden fra 1994 til 2010.

Ronaldo satte sit aftryk på sejren, da han efter en halv time hamrede bolden i nettet fra en position lige uden for straffesparksfeltet.

Tre minutter tidligere havde Ronaldo indtaget oplæggerens rolle, da han satte Marcelo op til 1-0-scoringen.

Ronaldo havde også en fod med i spillet, da Jese Rodriguez otte minutter før tid hamrede bolden op i nettaget til slutresultatet.

Trods den sikre sejr blev Reals spil aldrig sprudlende, men det var heller ikke nødvendigt mod Levante, der lignede det bundhold, klubben også er med seks point for otte kampe.

Sejren sendte Real Madrid op på førstepladsen i den spanske liga med 18 point for otte kampe, men Villarreal, der har 16 point, kan tage førstepladsen tilbage med en hjemmesejr søndag over Celta Vigo.