Ronaldo scorer fire mål i ydmygelse af Wass og co.

05/03/2016

Det kan godt være, at Real Madrid ikke bliver spansk mester i denne sæson. Men klubbens største stjernespiller, Cristiano Ronaldo, har tilsyneladende tænkt sig at blive topscorer i Primera Division for tredje gang i træk.

Lørdag eftermiddag lagde den 31-årige portugiser fire mål til sin total, der nu lyder på 27 ligatræffere i denne sæson.

Det skete, da Real Madrid udraderede Daniel Wass og Celta med 7-1 hjemme på Santiago Bernabeu.

Med scoringerne indtager Cristiano Ronaldo igen førstepladsen på ligaens topscorerliste. Han har scoret to mål flere end Luis Suarez fra FC Barcelona.

Det var dog Pepe, der fik lov til at lægge for, da han scorede til 1-0 cirka fem minutter før pausen i kampen mod Celta.

Fem minutter efter pausen kom Cristiano Ronaldo på måltavlen for første gang, da han med et drøn af et dykkende skud gjorde det til 2-0.

Otte minutter senere sendte portugiseren et frispark i mål til 3-0, inden Celta slog lidt tilbage med en reducering af Iago Aspas.

Efter 65 minutter stod Cristiano Ronaldo klar foran mål til at score til 4-1, så han blev noteret for et hattrick på et kvarter.

Portugiseren stoppede dog ikke og scorede også til 5-1, inden Jesé Rodriguez og indskiftede Gareth Bale afsluttede ydmygelsen.

Sidstnævnte var med igen efter en skadespause, der havde holdt ham ude siden midt i januar.

Daniel Wass blev udskiftet for Celta 13 minutter før tid.

Real Madrid ligger nummer tre i Primera Division med 60 point for 28 kampe. Barcelona fører ligaen med 69 point for en kamp færre.