Ronaldo sender Real Madrid tæt på 1/8-finalerne

24/10/2013

Real Madrid er meget tæt på avancement, mens Juventus er under pres i Champions League, efter at de to holds møde i Madrid onsdag aften endte med en Real-sejr på 2-1.

De to storklubber leverede forrygende underholdning og fodbold på højt niveau, og Cristiano Ronaldo spillede sig nok engang i overskrifterne ved at score begge sit holds mål.

Særligt i de første 45 minutter fik publikum på Estadio Santiago Bernabeu fest for entréskillingerne, og det var et varsel om, hvad der var i vente, da Ronaldo allerede i det fjerde minut kunne runde Gianluigi Buffon og score til 1-0.

Hvis målet gav Madrid-spillerne selvtillid, var det dog umiddelbart svært at få øje på.

Real Madrids italienske træner Carlo Ancelotti kunne se sine landsmænd fra Juventus overtage styringen i kampen, og Carlos Tévez havde allerede været tæt på, da baskeren Fernando Llorente kunne udligne midtvejs i første halvleg.

Det varede dog kun syv minutter, før madrilenerne var i front på ny. Den hårde forsvarer Giorgio Chiellini, der havde en uheldig aften, begik straffe, som Ronaldo udnyttede til at lave sit syvende mål i tre Champions League-kampe.

Anden halvleg blev mindre hæsblæsende, og det skyldtes ikke mindst den udvisning, som kampens tyske dommer Manuel Gräfe gav Chiellini tre minutter efter sidebyttet.

Den italienske landsholdsforsvarer baskede den ene arm op i fjæset på Ronaldo, da portugiseren var i et gennembrud, og så måtte han forlade banen med direkte rødt.

Juventus-træner Antonio Conte foretog en defensiv udskiftning for at sætte en prop i sit hullede forsvar, og derfor blev anden halvleg en langt mere ensidig affære.

Real Madrid var jævnt overlegne, men virkede efterhånden tilfredse med de 2-1, og dermed forsvandt noget af kampens intensitet.

Men Real kan glæde sig over at være suverænt i spidsen af gruppe B, hvor spanierne har maksimumpoint ni efter tre kampe. Galatasaray følger efter med fire, Juventus har to, mens FC København er sidst med et point.