Ronaldo sikrer Portugal ny sen sejr i Danmarks gruppe

14/11/2014

Efter det indledende choknederlag hjemme til Albanien er Portugal ved at finde kursen mod EM i 2016.

Uden at imponere vandt holdet på hjemmebane over Armenien med 1-0.

Ligesom i 1-0-sejren ude mod Danmark i oktober stod superstjernen Cristiano Ronaldo for den afgørende scoring.

Hjemmepublikummet måtte vente helt til det 72. minut, inden Nani lagde op til Real Madrid-spillerens sejrsmål.

Armenien var længe en svær modstander for Danmark i Parken tidligere på efteråret, og holdet voldte også Portugal problemer.

Ganske vist lagde Portugal et pres fra start og spillede sig frem til flere hjørnespark, men Armenien kom efterhånden bedre med i kampen og havde selv mulighed for at bringe sig foran, men første halvleg sluttede uden mål.

Efter pausen kom Portugal til flere angreb og muligheder, og det lykkedes altså at sikre en kneben sejr.

Portugal ligger nu på andenpladsen i kvalifikationsgruppe I med seks point for tre kampe, mens Danmark topper med syv point for fire kampe efter fredagens udesejr på 3-1 over Serbien.