Ronaldo sparker Super Cup-trofæ til Real Madrid

13/08/2014

Sæsonens første trofæ er allerede på vej ind i pokalskabet hos den spanske gigant Real Madrid.

Tirsdag vandt holdet den europæiske Super Cup-finale, kampen mellem vinderen af Champions League og Europa League. I en rent spanske finale i Cardiff i Wales blev Sevilla slået 2-0. Cristiano Ronaldo scorede begge mål.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti stillede med sine to nye stjerner tyske Toni Kroos og VM-topscoreren James Rodriguez fra Colombia, men det var et par af de allerede etablerede Real-stjerner, der sendte kongeklubben på sejrskurs.

Fra sin position på venstre kanten sendte waliseren Gareth Bale et fremragende indlæg til bageste stolpe, hvor verdens bedste spiller anno 2013, Cristiano Ronaldo, bugserede bolden i nettet til 1-0 efter en halv time.

Kort forinden havde Ronaldo misbrugt en stor chance, men han tog hurtigt revanche.

Real Madrid var det mest dominerende hold i første halvleg, men Sevilla fik dog en stor chance for at udligne kort inden pausen. Målmand Iker Casillas reddede dog forsøget fra Daniel Carrico.

Kort efter pausen blev kampen reelt afgjort. Den franske angriber Karim Benzema spilede Ronaldo fri på kanten af straffesparksfeltet, og portugiseren sparkede bolden ind i det modsatte hjørne til 2-0.

Ronaldo gjorde forsøget på at fuldende sit hattrick, men det blev ved de to scoringer og en helt fortjent Real-sejr.

Real Madrid og Sevilla tager hul på den spanske turnering henholdsvis 25. og 23. august.