Ronaldo tiltusker sig karantæne: Playoff er vigtigst

Cristiano Ronaldo kritiserede sig til en karantænegivende advarsel i slutminutterne, da Portugal fredag spillede 1-1 mod Israel i VM-kvalifikationen.

Resultatet betyder, at portugiserne sandsynligvis må indstille sig på at spille to playoff-kampe for at komme med til næste års VM.

Ronaldo vil være klar til de to playoff-kampe, mens han afsoner karantæne i tirsdagens sidste gruppekamp mod upåagtede Luxembourg. Real Madrid-stjernen ønsker dog ikke at sige for meget om advarslen.

- Jeg kan ikke tale om det. Fifa (det internationale fodboldforbund) er altid meget opmærksom på den slags situationer, siger Ronaldo.

- Playoff-kampene er det vigtigste, og jeg ønsker ikke at sidde udenfor. Jeg vil deltage i de to kampe.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, har tidligere uddelt længere karantæner til Real Madrid i Champions League, hvis forbundet har vurderet, at det spanske hold har spekuleret i gule kort for at afsone karantæne i bestemte kampe.

Portugal kan i en eventuel playoff trække flere store europæiske nationer. Ronaldo ved godt, hvem han helst vil undgå.

- Frankrig er de stærkeste, vi risikerer at møde. Det er de eneste, jeg ikke ønsker at møde, siger Real Madrid-angriberen.

Portugal indtager i øjeblikket andenpladsen i kvalifikationsgruppe F, som toppes af Rusland med 21 point. Ronaldo og co. har 18 point på andenpladen forud for de sidste kampe på tirsdag.

Rusland gæster Aserbajdsjan, mens Portugal tager imod Luxembourg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip