Ronaldo: Vi er værdige vindere af Super Cup-trofæet

Skrevet af admin

13/08/2014

Mest læste i dag

Real Madrids pokalskab bugner, og ifølge holdets stjerne Cristiano Ronaldo, er det helt fortjent, at endnu et trofæ skal pryde klubbens lange liste af triumfer.

Det siger portugiseren, efter at han med to mål sikrede Real Madrid sejren i Super Cup-finalen over Sevilla tirsdag aften.

- Vi var klar over, at det ville blive en hård kamp, men vi spiller godt, skaber flere chancer og spillede med mere intensitet. Vi er de værdige vindere, siger Ronaldo.

I den europæiske Super Cup-finale mødes vinderen af Champions League og Europa League. I den rent spanske finale i Cardiff i Wales blev Sevilla slået 2-0.

Dermed viser den dobbelte målscore Ronaldo gode takter forud for den kommende sæson.

- Det var sæsonens første officielle kamp, og jeg var ikke sikker på, hvordan jeg ville have det. Men jeg havde det godt, havde ingen problemer og følte ingen smerter, siger han med henvisning til en knæskade, der plagede ham under sommerens VM i Brasilien.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti stillede op til Super Cup med sine to nye stjerner tyske Toni Kroos og VM-topscoreren James Rodriguez fra Colombia, og begge fik rosende ord fra Ronaldo.

Sevilla-træner Unai Emery erkender, at holdet ikke kunne stille meget op over for madrilenerne.

- Vi ydede vores bedste, men Real er et virkelig godt hold, og de var bedre end os i aften, sagde han efter nederlaget.

Real Madrid og Sevilla tager hul på den spanske turnering henholdsvis 25. og 23. august.

/ritzau/Reuters