Ronnie Schwartz vil til udlandet

Ronnie Schwartz scorede for femte kamp i træk, da Randers i seværdig Superliga-kamp vandt 3-2 over Esbjerg

Det lignede endnu et Randers-nederlag, da Mick van Buren 20 minutter før tid bragte Esbjerg foran 2-1. Men så skete der ting og sager:

Ronnie Schwartz udlignede til 2-2 og i tillægstiden sørgede indskiftede Viktor Lundberg for, at kronjyderne vandt 3-2.

- Det er helt vildt, at jeg i vores første fem kampe har scoret hver gang (i alt seks mål, red.), sagde Ronnie Schwartz, der blev fulgt nøje fra tilskuerpladserne af adskillige FIFA-agenter.

- Jeg har det rigtig godt i Randers. Men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har en drøm om at prøve mit talent af i udlandet. Dukker der et interessant tilbud op, er det ikke usandsynligt, at jeg siger ja, sagde han.

Ronnie Schwartz, der i 2011 blev hentet til Randers efter en mindre vellykket periode i AaB, blev efter den seværdige kamp rost til skyerne af Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

- Ronnie er inde i en rivende udvikling. Han strutter af selvtillid, og er svær at ’fange, sagde Niels Frederiksen, der ærgrede sig over nederlaget.

- Jeg synes, vi fortjente det ene point. Men sådan kom det desværre ikke til at gå. Til slut var kræfterne hos flere af mine spillere sluppet op, sagde Niels Frederiksen og fortalte, at en virus den seneste uges tid har huseret i Esbjerg-truppen.

- Det var denne, der holdt Magnus Lekven ude af kampen. Desuden betød den, at »HH« (Hans Henrik Andreasen, red.) til sidst var så træt, at han blev udskiftet, sagde Niels Frederiksen.

Han er dog overbevist om, at samtlige Esbjerg-spillere er klar til den første af to kvalifikationskampe til Europa League-gruppespillet mod franske St. Etienne på torsdag.

- Vi har en dygtig læge. Jeg er sikker på, at han får alle på højkant, sagde Niels Frederiksen.

Målmand Frederik Rønnow havde det også skidt med nederlaget.

- Vi fører både 1-0 og 2-1. Så får Randers desværre udlignet. På det tidspunkt bør vi beslutte os for, at uafgjort er et godkendt resultat. Alligevel slipper markeringen af Viktor Lundberg til sidst. Det må simpelthen ikke ske. Godt, at vi allerede skal spille igen på torsdag. Så kan vi få denne skuffelse hurtigt ud af kroppen, sagde Frederik Rønnow.

Hans Henrik Andreasen ser også frem til Europa League-kampen.

- Selvom vi tabte til Randers, er selvtilliden i top. Vi er meget tilfredse med, at vi i fem kampe har ni point, og ligger nummer to i Superligaen, sagde midtbane-veteranen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip