Rooney er sur og forvirret i United

Kilder tæt Rooney siger til Sky Sports, at han er sur og forvirret over, at han formentlig bliver rotationsspiller på holdet efter manager David Moyes i weekenden fastslog, at Robin van Persie er holdets klare førsteangriber. Wayne Rooney mener ikke, han har noget at bevise efter ni år i klubben.

- Rooney mener, han er på toppen af sin karriere, og han har ikke nogen intentioner om at blive rotationsspiller eller spille andenviolin til nogen som helst på Old Trafford, fortæller Sky Sports reporter Kaveh Sokehol.

Uniteds nye manager, David Moyes ser stadig Rooney som en vigtig del af holdet, men slår samtidig fast, at han er to'er efter Robin van Persie.

- Mine tanker om Wayne er, at hvis Robin van Persie af en eller anden grund får en skade, så har vi brug for ham, siger Moyes. 

- Manchester United handler ikke om Wayne Rooney. Manchester United handler om holdet - om klubben. Jeg vil ikke tillade, at Wayne Rooney bliver vigtigere end fodboldklubben og fodboldholdet, for det er det centrale, siger han. 

Wayne Rooney er på det seneste blevet sat i forbindelse med både Chelsea og Arsenal, og han har ikke været afvisende over for at skifte til London. Han har dog stadig to år tilbage af sin kontrakt i United, og klubben forventer ikke at forlænge yderligere med Rooney.

- Der bliver ikke diskuteret en forlængelse. Jeg har ikke samtaler med nogen spiller om en forlængelse, og der er ingen deadline i kalenderen. Er vi bange for at fuldende kontrakten? På ingen måde, sagde klubbens direktør Ed Woodward i weekenden.

Dagens Gossip