Rooney forsvarer David Moyes

Der hviler altid et stort pres på manageren i fodboldens topklubber. Få steder i verden er det pres så voldsomt som i Manchester United. Med en sløj sæsonstart, hvor den nye manager David Moyes kun har formået at føre sit hold til 10 point i de første syv kampe, er presset allerede massivt. Men nu kommer en af holdets allerstørste stjerner ham til undsætning.

Wayne Rooney melder ud til den engelske presse, at ansvaret ikke er Moyes'. Han erkender, at presset hviler på manageren, men peger selv på spillertruppen som det svigtende led:

- Selvfølgelig er manageren under en smule pres, men som hold ved vi godt, at det er os, der har svigtet.

Han er dog sikker på, at holdet nok skal klare udfordringen og få vendt den kedelige tendens. Det handler om sammenhold, forklarer han:

- Vi må stå sammen for træneren og vise den kampånd, vi før har vist. Så skal vi nok klare den.

Han forklarer yderligere, at det er naturligt at skulle bruge tid til at omstille sig til den nye træners måder at gøre tingene på, men han understreger samtidig, at holdets præstationer på banen skal blive bedre:

- Dette er en transformerings-sæson, fordi vi har fået en ny træner med en anden stil. Det skal vi omstille os til. Vigtigst er det, at vi er nødt til at spille bedre for ham, end vi har gjort hidtil.

Rooney runder sin opbakning til Moyes af med at rose ham for lørdagens kamp, hvor han sendte det kun 18-årige belgiske supertalent Januzaj på banen fra start. En beslutning, der resulterede i to mål og sejr til United:

- Det var modigt at lade ham spille under de omstændigheder, og vi er glade for, at det gav pote.

Dagens Gossip