Rooney hjælper Manchester United til klar sejr

08/03/2014

Manchester United holder liv i det meget spinkle håb om at skulle spille Champions League i den kommende sæson. På udebane blev det til en sejr på 3-0 over bundholdet West Bromwich Albion.

Manchester United var fra begyndelsen det toneangivende hold og havde også chancer til at bringe sig foran.

Det burde være sket efter en halv time, da Rafael headede på mål, men hjemmeholdets målmand Ben Foster reagerede flot og reddede forsøget via overliggeren.

Fem minutter senere var han dog chanceløs. Robin van Persie sendte et hårdt og præcist frispark ind i feltet, hvor forsvareren Phil Jones sendte bolden i nettet.

I den efterfølgende fase sneg West Bromwich Albion sig frem til et par gode forsøg, men pausestillingen blev 0-1.

Manchester United skabte stadig mest efter pausen, og 20 minutter ind i anden halvleg faldt afgørelsen.

Wayne Rooney var selv med til at starte et perfekt angreb, som han afsluttede ved at heade bolden i mål til 2-0 fra klos hold.

Siden stod Rooney for oplægget, så den indskiftede Danny Welbeck kunne cementere sejren til 3-0.

I kraft af sejren sneg Manchester United sig op på sjettepladsen, men der er stadig langt op til en Champions League-udløsende fjerdeplads.

United har nu 48 point for 28 kampe, mens nummer fire Manchester City har 57 point for 26 kampe. Nummer tre Arsenal har 59 point for 28 kampe.