Rooney vil blive i Manchester United

Chelsea har været nævnt som mulig ny arbejdsgiver til Rooney. Det samme har Arsenal. Og Paris Saint-Germain. Men nu tager historien om Wayne Rooneys fremtid ifølge den engelske avis The Observer en helt ny drejning. For avisen skriver, at Wayne Rooney vil starte på en frisk - i Manchester United.

Klubben har hele tiden fastholdt, at Wayne Rooney ikke er til salg, og nu er Rooney selv ifølge The Observer klar til at tale om sin fremtid i klubben med den nye manager David Moyes, der har taget over, efter Alex Fergusons selvvalgte pensionering.

Når parterne ikke tidligere har sat sig sammen for at tale sammen, hænger det sammen med, at David Moyes først officielt tiltræder som Alex Fergusons afløser den 1. juli. Og både Moyes og Rooney har været på ferie indtil nu. Men i denne uge vil Rooney ifølge The Observer sætte sig sammen med David Moyes og tale fremtid.

Ifølge den engelske avis har Wayne Rooney indset, at et skifte til en anden engelsk klub på det nuværende tidspunkt i hans karriere vil være et trin ned ad rangstigen, ligegyldigt hvilken klub han vælger, og ifølge The Observer har Wayne Rooney intet ønske om at rejse til udlandet med sin familie. Hans kone Coleen har for bare en måned siden født Wayne Rooneys anden søn, Klay, og familien har etableret sig i det nordvestlige England og har ikke lyst til at forlade stedet.

Wayne Rooney har tidligere over for United-ledelsen givet udtryk for, at han måske ville væk, hvis han ikke kunne blive garanteret en sikkerhed for spilletid i Manchester United. Men disse samtaler foregik med Alex Ferguson, inden han offentliggjorde sin beslutning om at stoppe.

Rooney kender David Moyes fra deres fælles fortid i Everton, og forholdet led et knæk, da Rooneys biografi udkom for nogle år siden med kommentarer om Moyes, som fik den skotske managers temperament op i det røde felt. Men ifølge The Observer ringede Rooney selv til Moyes for tre år siden og undskyldte kommentarerne, hvilket skulle have renset luften mellem parterne.

Waynes Rooney har endnu to år tilbage af sin nuværende aftale med Manchester United, og han opretholder lige nu en ugeløn på 250.000 pund (2,2 mio. kr.) plus bonusser. Wayne Rooney skulle dog være parat til at lade en større del af sin løn være præstationsafhængig, hvis en ny og frisk aftale kan komme i hus med United, sådan som det er trenden i engelsk fodbold, skriver The Observer.

 

 

Dagens Gossip