Rory McIlroy tester mod dansker inden US Masters

Skrevet af admin

22/03/2016

Dagens topnyheder

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy skal forsøge at finde vinderspillet frem, når det går løs ved World Golf Championship Match Play i Austin fra onsdag.

Det er McIlroys sidste forberedelse, inden det går løs på Augusta-banen i Georgia ved US Masters, der spilles fra den 4. til den 10. april.

McIlroy har kæmpet for at finde det gode spil frem, men er fuldt fokuseret på at levere varen i Austin.

-Det gode spil er der, jeg skal bare have udryddet det dårlige. Det har intet at gøre med noget teknisk. Det er mere mentalt, siger McIlroy ifølge AFP.

Når det går løs i Texas spilles der matchplay, hvor 16 grupper rummer fire spillere, der møder hinanden, inden man går ind i knockoutfasen.

Det bliver blandt andre danske Thorbjørn Olesen, der skal stå ansigt til ansigt med stjernen, da han sammen med amerikanske Smylie Kaufman og Kevin Na fra Sydkorea er endt i gruppe med Rory McIlroy.

Nordireren er på jagt efter sejr og selvtillid i Austin.

- Det er vigtigt (med en sejr, red.). Jeg har sagt lige siden årets begyndelse, at jeg vil elske at vinde en turnering inden Augusta, og det her er min sidste chance for at gøre det, siger nordireren.

Han vandt samme turnering i fjor, da den blev spillet i San Francisco, og han føler, han er tæt på sin bedste form.

- Jeg føler, jeg er tæt på. Jeg har ikke oplevet selvtilliden ved at vinde i år, men jeg føler, det er tæt på. Det vil selvfølgelig være en fantastisk uge, hvis jeg kan vinde eller i det mindste være tæt på at vinde, siger McIlroy.

/ritzau/