Rose lader skægget vokse frit: 'Jeg har aldrig følt mig mere feminin og sexet'

De fleste kvinder gør hvad de kan, for at komme af med den skægvækst, som de måtte få i ansigtet. Men ikke 39-årige Rose Geil.

Efter 20 års kamp mod sin ansigtsbehåring, har amerikanske Rose nemlig besluttet sig for at lade den gro.

Det skriver britiske Reveal.

Læs mere: Han har aldrig set sin far uden skæg - vent til håndklædet ryger af

Stubbene piblede frem i Roses ansigt for første gang, da hun var 13 år gammel. Da Rose kom i puberteten begyndte hendes bakkenbarter at blive længere. Først var hårene bløde og lyse, men snart blev de mørke og tykke.

- Jeg var så ung og skamfuld, at jeg holdt det hemmeligt. Selv i den alder, vidste jeg, at det ikke var betragtet som normalt, og at jeg ikke ville blive accepteret af mine jævnaldrende, siger Rose Geil.

Som 16-årig blev Rose undersøgt, hun fik p-piller og blodtryksmedicin for at hæmme skægvæksten, men det ændrede intet. Undersøgelser viste ikke noget usædvanligt, hvad angår Roses hormoner, og hun fik aldrig en diagnose.

Derfor forsøgte Rose sig med barbering og smertefuld laserbehandling, men nu har hun altså ladet barbermaskinen falde.

Læs mere: Ups, det var falsk alarm: Dit skæg er alligevel ikke fyldt med afføring

- Jeg har aldrig følt mig mere feminin og sexet. Jeg føler mig smuk med mit skæg, og det har jeg aldrig følt mig før. At lade det gro har gjort mig mere selvsikker, siger Rose Geil.

I mange år gik Rose med langærmede trøjer og rullekrave for at skjule de mørke hår. Hun havde også svært ved at være sammen med det modsatte køn, fordi hun frygtede, at de ville opdage hendes hemmelighed.

Hun mødte dog kærligheden og blev gift med en mand, der accepterede hendes kraftige hårvækst. Men siden deres skilsmisse i 2002, har Rose været single.

 

#breaktime #onthefarm #barefoot #selfiesaturday #browsfordays #almost40 #workwithwhatyougot #oregongrown #pnw #farmhand #atwork #tattooed #hitom

A photo posted by rose (@rosegeil) on

Aug 15, 2015 at 2:13pm PDT

Sidste år lavede Rose en profil på det sociale medie Instagram. Her stiftede hun bekendtskab med begrebet ‘beardos’, som er mænd, der bliver tiltrukket af kvinder med skæg. Det ændrede hendes liv.

I september stoppede hun med at barbere sig.

Læs mere: Skæg indeholder flere lortebakterier end toiletter, viser ny laboratorietest

- Jeg kunne lide den måde, jeg så ud på, den måde jeg følte mig på. Og en måned senere, elskede jeg hvert et hår, siger Rose Geil.

Rose indrømmer dog, at det stadig kan være svært:

- Jeg står ved mig selv, så jeg får et par grimme kommentarer. Men for det meste får jeg smil og komplimenter, siger Rose Geil.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip