Rosenborg-boss støtter Nicki Bille

Den unge dansker med pistol-tatoveringen valgte simpelthen at flå sin trøje fra hinanden, da han blev vist ud mod Sandnes i slutningen af april.

Billes uortodokse opførsel har både givet ham fans og fjender. I sidste uge skrev den verdenskendte norske violinist Arve Tellefsen, der selv er Rosenborg-fan, at det var forrykt, at Nicki Billes opførsel ikke fik større konsekvenser. Han hævdede blandt andet, at en tilfældig dansker ikke kunne tillade sig at vanære trøjen på den måde.

Tellefsens udtalelser har skabt debat og delt vandene blandt norske fodboldtilhængere. Den kontroversielle dansker har dog en vigtig mand på sin side. Inge Five, der er leder af Rosenborgs kontrolkomité, der skal sikre at holdet efterlever klubbens værdigrundlag, tager nu Billes parti.

- Det at kalde en spiller for en 'tilfældig dansker' er bestemt ikke efter klubbens værdigrundlag. Vi skal ikke være nedgørende, siger han til addressa.no.

- Jeg synes det var skidegodt, at han rev trøjen i stykker. Han har en vindermentalitet, som mange flere burde have. Han er ikke symbolet på havregrød og mælk, han er symbolet på en vinder og kun det.

Hovedpersonen selv, er glad for at få støtte fra et sådant sted.

- Det er altid godt med støtte, specielt når det kommer fra en mand i en sådan position, siger danskeren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip