Roskilde booker engelsk hovednavn

Skrevet af admin

11/12/2013
Det populære og efterspurgte rockband Arctic Monkeys vender tilbage til Orange Scene, når de til sommer endnu engang gæster Roskilde Festival. Britiske Arctic Monkeys har flere gange spillet på festivalen, og på grund af deres meget roste koncerter er bandet et af de mest efterspurgte blandt festivalgængerne, lyder det i en pressemeddelelse. Arctic Monkeys gæster Roskilde Festival for fjerde gang. Første gang var i 2006, hvor de spillede på Arena. De efterfølgende tre gange har de dog haft fast plads på Orange Scene. Når de fire gutter indtager Roskilde til sommer, er det bandets eneste festivalkoncert i Skandinavien. I september udgav Arctic Monkeys, hvad musikbranchen betegner som deres hidtil stærkeste album, "AM". - Deres nyeste plade er skamrost af anmeldere, og de er vokset på alle tænkelige måder, siden de sidst besøgte Roskilde Festival, siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse. - Så i 2014 får de en eksklusiv chance for at vise publikum foran Orange Scene, hvorfor Arctic Monkeys er et af tidens største rockbands. Festivalen har allerede føjet navne som Haim, MØ og Trentemøller til sommerens program. Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014. Newspaq

Mest læste i dag

Det populære og efterspurgte rockband Arctic Monkeys vender tilbage til Orange Scene, når de til sommer endnu engang gæster Roskilde Festival.

Britiske Arctic Monkeys har flere gange spillet på festivalen, og på grund af deres meget roste koncerter er bandet et af de mest efterspurgte blandt festivalgængerne, lyder det i en pressemeddelelse.

Arctic Monkeys gæster Roskilde Festival for fjerde gang. Første gang var i 2006, hvor de spillede på Arena. De efterfølgende tre gange har de dog haft fast plads på Orange Scene.

Når de fire gutter indtager Roskilde til sommer, er det bandets eneste festivalkoncert i Skandinavien.

I september udgav Arctic Monkeys, hvad musikbranchen betegner som deres hidtil stærkeste album, "AM".

- Deres nyeste plade er skamrost af anmeldere, og de er vokset på alle tænkelige måder, siden de sidst besøgte Roskilde Festival, siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse.

- Så i 2014 får de en eksklusiv chance for at vise publikum foran Orange Scene, hvorfor Arctic Monkeys er et af tidens største rockbands.

Festivalen har allerede føjet navne som Haim, MØ og Trentemøller til sommerens program.

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014.

Newspaq