Roskilde Festival melder alt udsolgt

Roskilde Festival kan for første gang i årevis melde totalt udsolgt.

Festivalen sælger både billetter til hele perioden, den holdes i, og også til enkeltdage. Det er disse, der nu er helt udsolgt. Det er ikke sket, siden billettypen blev indført i 2009.

Talskvinde for Roskilde Festival Christina Bilde har flere bud på, hvorfor det lige er lykkedes at få solgt alle billetter i år.

- Først og fremmest har vi haft et fantastisk program. Det gælder både musik, men også alt det på festivalen, der ikke er musik. Hele den samlede pakke er enormt stærk. Desuden har vi i år fået udsolgt partoutbilletterne tidligt, siger hun.

Hun oplyser også, at der i år blev udsolgt af endagsbilletter til fredag og lørdag tidligere end sædvanligt, og hun gætter på, at nogle af musiknavnene også har gjort, at festivalen nu er udsolgt.

- Vi har nogle stærke navne som Red Hot Chili Peppers i aften (onsdag, red.), og vores åbning med Damon Albarn og det syriske orkester, kan også være så speciel, at det tiltrækker mange mennesker, siger hun.

Onsdag midt på dagen siler regnen ned over festivalen, men det bekymrer ikke talskvinden.

- Vejret betyder noget, men ikke det hele. Det er da bare fedt, at det ikke er sådan, at et par dråber regn gør, at man ikke tager på festival.

De sidste billetter blev solgt tirsdag aften.

Onsdag åbner portene til festivalpladsen for de flere end 100.000 gæster, når sangeren Damon Albarn, som er kendt fra Blur og Gorillaz, sammen med et orkester bestående af syriske flygtninge åbner Orange Scene klokken 17:00.

Blandt hovednavnene på årets festival er blandt andre rocklegenden Neil Young, den britiske sangerinde PJ Harvey og de californiske funk-rockere fra Red Hot Chili Peppers.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip