Rotte i kuvøse fanget på kamera, efter at den har bidt en for tidligt født baby

 Et nyfødt barn var kun få timer gammel, da den for tidligt fødte dreng stiftede sit allerførste bekendtskab med en rotte.

Rotten – der var et ret stort eksemplar af det upopulære skadedyr -  var kravlet ind til barnet i en kuvøse på hospitalet.

Sygeplejerskerne blev først opmærksomme på den uønskede gæst, da rottens bid fik babyen til at bryde ud i gråd.

Læs også: Skræmmende video viser, hvor hurtigt en rotte kan sno sig op i dit toilet

- Det er en uheldig situation, og vi beklager hændelsen, siger Bernadette Seaver, leder af Western Regional Hospital i det lille mellemamerikanske land Belize.

På internettet florerer der levende billeder af rotten i den tomme kuvøsen, hvorfra det for tidligt fødte barn hurtigt blev fjernet fra.

På hospitalet mistænker man nu en udluftning i air condition-systemet som årsagen til, at den pelsklædte gnaver har kunne komme på uanmeldt sygebesøg.

Ifølge Mirror har sygehuset i den sidste tid været ramt af flere uheldige situationer med rotter, der blandt andet har sat tænderne i patienternes mad i et spisekammer.

- Vi har foretaget en drastisk reducering af antallet af rotter, og vi har truffet flere foranstaltninger. Vi fjerner alle fødevarer fra afdelingerne, så snart patienterne har spist, lyder det fra sygehuset.

Det bidte barn er udskrevet og har det godt. 

Se optagelserne af rotten i kuvøsen her: 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip