Rottelort fundet i 25 ton ulovligt slik: Nu tvinges slikbutikker til at lukke

Sure smileyer, manglende kvitteringer og rottelort på ulovligt slik. 

Det er langt fra søde sager, der klistrer sig til en jysk slikkæde med butikker i fem forskellige byer, og som nu er blevet tvunget til at lukke af myndighederne.

Det drejer sig om bland selv-butikkerne med navnet Slikkepinden, der har forsynet de lokale slikmunde i Randers, Aalborg, Herning, Vejle, Skive, Kolding og Aarhus med guf til den søde tand.

Fogedretten har lukket alle butikkerne på begæring fra SKAT. Det skriver Nordjyske

For nylig slog skattemyndighederne med hjælp fra Fødevarestyrelsen til mod slikbutikkerne.

Læs også: Slik og sodavand dækket af rottelort: 100 paller fødevarer beslaglagt i nat

SKAT ønsker ikke at udtale sig om begrundelsen for lukningen af virksomhedens butikker, da de er underlagt tavshedspligt, men noget tyder altså på, at det nu er endegyldigt slut med den omstridte slikkæde.

Slikkepinden har i løbet af de sidste år fået masser af sure smileyer, og tilbage i april måned blev den aarhusianske butik på gågaden tømt af en gruppe mænd hen over natten.

Den værste skandale foregik tilbage i december 2014, da Fødevarestyrelsen her fandt cirka 25 ton ulovligt slik på et lager i Tranbjerg ved Aarhus.

Der var dog mere en vingummier og chokolade på lageret. Fødevarestyrelsen fandt både rotte- og museekskrementer på kasser og paller i lokalerne.

I nogle af kasserne var der tandmærker fra gnaverne, mens det var mere end svært for ejeren at fremvise regninger på mange af de søger sager. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip