Rudi Völler: Højbjerg ville hellere til Leverkusen

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg blev fredag lejet ud til Schalke 04, men ifølge Rudi Völler, der er tidligere tysk landsholdsangriber og nuværende sportsdirektør i Bayer Leverkusen, så ville danskeren hellere skifte til netop Leverkusen.

Det siger Völler i et interview med tv-stationen ZDF ifølge ESPN.

- Vi vil have elsket at have ham her, og han ville virkelig gerne skifte til os, men Bayern München valgte anderledes, og det må vi acceptere, siger Rudi Völler.

I tyske medier har der været spekuleret i, at Bayern Münchens fravalg af Leverkusen skyldes, at de anses som en hårdere konkurrent til mesterskabet.

Rudi Völler fortæller dog, at Leverkusen fortalte Bayern, at Højbjerg ikke var garanteret spilletid hver gang i Leverkusen.

- Vi fortalte dem (Bayern München, red.) ærligt, at han ikke ville spille så ofte her. De ønskede at få en spiller tilbage, som havde spillet mange kampe, og han vil nok komme til at spille flere i Schalke end her.

- Det er sådan tingene fungerer i denne branche. Det har vi ikke nogle problemer med, og det accepterer vi, siger Rudi Völler.

Lørdag mødtes netop Leverkusen og Bayern München i en kamp, som hjemmeholdet Bayern München vandt med 3-0.

/ritzau/

Dagens Gossip