Rugby-stjerne tæt på rollen som Mr. Grey

Skrevet af admin

05/01/2015
Den tidligere skotske rugbyspiller og model Thom Evans gik til audition på rollen som den rige og smukke Christian Grey til filmatiseringen af E.L. James' populære bog, "Fifty Shades of Grey". Det afslører han i det britiske magasin Attitude, hvor han også poserer uden særlig meget tøj på. - Auditionen var rimelig tam, hvis jeg skal være ærlig, men det var en fantastisk oplevelse. Det er et kæmpe projekt, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville elske at få den rolle, siger Thom Evans, der har været i underholdningsbranchen i mange år.I stedet gik rollen i første omgang til skuespilleren Charlie Hunnam, der efterfølgende måtte afslå. Herefter fik den tidligere model Jamie Dornan, der blandt andet er kendt fra tv-serien The Fall, tilbuddet om at spille den populære Mr. Grey. - Men jeg synes, at Jamie (Dornan, red.) er perfekt til rollen, og jeg glæder mig til at se filmen, lyder det fra Thom Evans. Traileren til "Fifty Shades of Grey" satte efter kun en uge rekord med over 36 millioner visninger på YouTube. Filmen har premiere i danske biografer den 12. februar 2015. Newspaq

Mest læste i dag

Den tidligere skotske rugbyspiller og model Thom Evans gik til audition på rollen som den rige og smukke Christian Grey til filmatiseringen af E.L. James' populære bog, "Fifty Shades of Grey".

Det afslører han i det britiske magasin Attitude, hvor han også poserer uden særlig meget tøj på.

- Auditionen var rimelig tam, hvis jeg skal være ærlig, men det var en fantastisk oplevelse. Det er et kæmpe projekt, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville elske at få den rolle, siger Thom Evans, der har været i underholdningsbranchen i mange år.

I stedet gik rollen i første omgang til skuespilleren Charlie Hunnam, der efterfølgende måtte afslå. Herefter fik den tidligere model Jamie Dornan, der blandt andet er kendt fra tv-serien The Fall, tilbuddet om at spille den populære Mr. Grey.

- Men jeg synes, at Jamie (Dornan, red.) er perfekt til rollen, og jeg glæder mig til at se filmen, lyder det fra Thom Evans.

Traileren til "Fifty Shades of Grey" satte efter kun en uge rekord med over 36 millioner visninger på YouTube.

Filmen har premiere i danske biografer den 12. februar 2015.

Newspaq