Rumænsk tyv tog bad, lur og mad i Ganløse: Fortrød straks, da ejeren kom hjem

Trods et indrejseforbud til Danmark tog en rumænsk tyv på 27 år i den grad for sig, da han i går brød ind i et hus i Ganløse.

Ikke nok med at han skaffede sig ulovlig adgang til huset. Han tog sig også en lur, en tur under bruseren og mad og drikke fra køleskabet, skriver Lokalavisen

Han befandt sig tilsyneladende ret godt i huset. I hvert fald var han der stadig, da husets ejer - en kvinde på 59 år - kom hjem. Men så fik han også hurtigt benene på nakken.

Til tyvens uheld var kvinden dog hurtig på tasterne. Hun ringede fluks til Nordsjællands Politi, som rykkede ud med en hundepatrulje.

Politiets vakse sporhund fulgte efter tyven gennem et skovområde. Her blev han fundet af betjentene ved en lille forhøjning på en mark, hvor hunden havde “nappet lidt i ham”.

Manden var i besiddelse af tyvekoster fra kvindens hjem, da han blev fundet.

Læs også: Her pågriber Mikaela tyven - i bikini: ‘Jeg havde også gjort det nøgen’

Den 27-årige rumæner er ikke kun mistænkt for indbruddet. Tidligere på dagen anmeldte to piger, at en mand med et lignende signalement havde banket på døren til deres hus. Ingen lukkede op.

Derefter gik han rundt om huset og fik kontakt til pigerne. Manden fortalte, at han ledte efter en anden mand. Da de ikke kendte denne “mand”, gik personen igen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip