Runden rundt: Målfest i Champions League

Pinligt selvmål i Rusland

CSKA Moskva-Viktoria Plzen 3-2

Den første direkte duel om tredjepladsen i Gruppe D, for tjekkerne og russerne må nok erkende, at Bayern München og Manchester City vil tage de to første pladser i gruppen. Kampen blev spillet i St. Petersborg, da moskovitternes stadion ikke er godkendt af UEFA. Og det var gæsterne, der fandt sig bedst til rette på banen, da Frantisek Rajtoral bragte gæsterne i front. Men Zoran Tosic og Keisuke Honda fik på en halv time bragt CSKA foran med 2-1. 12 minutter før tid lukkede CSKA kampen, da Plzen-keeperen på pinlig vis lod en tilbagelægning rulle under sin fod, mens Plzens reducering til 3-2 i overtiden var uden betydning. Bayern udspillede svage City

Manchester City-Bayern Müncen 1-3

Topkampen i Gruppe D blev en klasse-demonstration af de tyske Champions League-mestre. I hvert fald indtil slutningen af kampen, hvor Bayern fik et rødt kort og havde skiftet de fantastisk spillende Robben og Ribéry ud. Inden da førte Bayern München med 3-0 og burde have ført mere. Omstillingsspillet var i verdensklasse, og chancerne var mange for tyskerne, hvis kantstjerner Ribéry og Robben scorede én gang hver, mens Müller scorede tyskernes tredje mål, og Citys spanske Negredo sørgede for reduceringen. I en kamp, hvor Bayern burde have vundet meget mere, og hvor City intet havde at komme med.

Drogba lynede mod Juventus

Juventus-Galatasaray 2-2

Tre minutter før tid scorede Juventus til 2-1 efter at have været bagud 0-1 tidligt i kampen. Men tyrkernes Umut Bulut udlignede minuttet efter italienernes mål til en overraskende slutstilling 2-2. Tyrkernes nye træner, Roberto Mancini, havde lagt en kompakt, defensiv strategi, hvilket passede italienerne dårligt. De havde svært ved at trænge igennem tyrkernes solide panser. Drogba scorede føringsmålet for udeholdet, mens Vidal og Quagliarella scorede Juventus' mål, og dermed har Juventus stadig deres første sejr til gode i FCKs gruppe. Ronaldos hoved sænkede FCK Real Madrid-FCK 4-0 

Det var frygtet, at FCK ville løbe ind i en sand målstorm på Bernabeu mod Real Madrid. Det skete ikke i en første halvleg, hvor Real Madrid kunne gå til pause med en 1-0-føring på en scoring af Ronaldo, der kunne heade et indlæg fra Marcel i mål. Kort før pausen havde Jørgensen et hovedstødsforsøg, der ramte overliggeren og derefter faldt ned på Modric' hånd. Der var appeller for straffespark, men dommerens fløjte var tavs. I anden halvleg steppede Real Madrid dog op, men FCK var aldrig spillet helt ned under græsset. Ronaldo - igen med et hovedstød - og Di Maria to gange sørgede for en komfortabel 4-0-sejr til spanierne, der fører Gruppe B suverænt med seks point. Juventus har to point, mens FCK og Galatasaray begge har ét point.  

Fantastisk frispark afgjorde kampen

Bayer Leverkusen-Real Sociedad 2-1

Der var fantastiske jubelscener i Leverkusen, da dommeren fløjtede kampen mellem Bayer Leverkusen og Real Sociedad af. To minutter inde i overtiden stod det 1-1. Jens Hegeler var blevet skiftet ind for tyskerne blot syv minutter inden, og han blev sat til at sparke frisparket. Hegeler satte bolden flot, flot op i hjørnet, og dermed vandt tyskerne med 2-1, efter at Rolfes havde bragt dem foran i første halvlegs overtid, mens spaniernes mål blev scoret af Vela efter 51 minutters spil. Sociedad er nu på tredjepladsen med 3 point, mens spanierne stadig har deres første point til gode i Gruppe A.

Ni ændringer hjalp ikke United

Shakhtar Donetsk-Manchester United 1-1

Ni udskiftninger havde cheftræner David Moyes lavet i udekampen mod Shakhtar Donetsk i forhold til seneste ligakamp. Det fik ikke spillet til at køre for United, som dog kom foran efter 20 minutters spil ved Danny Welbeck, efter at ukrainerne ikke fik clearet et fladt indlæg. Shakhtar var mest på bolden uden at have de store målchancer, hvilket kan tilskrives Uniteds solide organisation. Men da Vidic ikke fik clearet et indlæg ud til Taison kunne Shakhtar-spillerne udligne med et kvarter tilbage af kampen. Med resultatet mellem Leverkusen og Sociedad har både Donetsk og United fire point på gruppens to første pladser efter de to første kampe i gruppe A.

Zlatan-show i Paris

Paris Saint Germain-Benfica 3-0

Starten på denne sæsons CL har været suveræn for pariserne. I første kamp vandt PSG med 4-1 over Olympiakos, og onsdag aften blev til 3-0 over Benfica og dermed fører PSG Gruppe C med maksimumpoint og en målscore på 7-1. Og sejren over portugiserne havde Zlatan Ibrahimovic i hovedrollen. Han scorede to mål, det første allerede efter fem minutter og sit andet kort inden pausen, hvor han headede bolden smukt i mål. Ved franskmændenes andet mål var Zlatan også med, da han lavede en hælaflevering, som startede aktionen, der førte til Marquinhos mål. 

Hattrick i Belgien

Anderlecht-Olympiakos 0-3

Allerede efter et kvarters spil kom græske Olympiakos foran mod Anderlecht i Belgien, da Kostas Mitroglou sendte bolden i nettet. Anderlecht havde ikke det store i kampen, og da hjemmeholdets Aleksandar Mitrovic brændte et straffespark kort før pausen, var det som om, at luften sev ud af Anderlecht. I hvert fald holdt grækerne godt på bolden, og især Mitroglou vil nok aldrig glemme denne aften. Han scorede nemlig også til 2-0 og 3-0 og spillede generelt fantastisk. Med sejren er grækerne på andenpladsen i Gruppe C med tre point, samme pointtal som Benfica.

 

 

Dagens Gossip