Rungsted fik ram på endnu en sjællandsk rival

03/12/2013

Indtil tirsdag aften var Rødovre det eneste hold, som tilbagevendte Rungsted havde besejret i Ishockeyligaen i denne sæson.

Men tirsdag tog nordsjællænderne endnu en sjællandsk skalp, da det ude mod Herlev Eagles blev til en 2-1-sejr.

Hjemmeholdet havde flest skud på mål og bragte sig også tidligt i kampen foran 1-0. I anden periode fik Kasper Kristensen dog udlignet for gæsterne, og så afgjorde Jeff Smith kampen syv minutter før tid.

Rungsted har nu 12 point og ligger fortsat sidst, men er i kampen om komme med i slutspillet rykket tættere på Herlev med 19 point og Rødovre Mighty Bulls, der har 16 point.

Sidstnævnte tog imod Sønderjyske og lå inden periode til at nappe mindst et point. Men tre mål af sønderjyderne i de sidste 20 minutter betød en klar 6-3-sejr til ligaens førerhold.

Nummer to, Blue Fox Herning, vandt 3-0 ude over Odense Bulldogs, mens Esbjerg Energy måtte have overtiden til hjælp for at besejre Aalborg Pirates 3-2.