Rutineret canadier fortsætter i Sønderjyske

Den 30-årige canadiske back Tyler Gotto har endnu en gang forlænget sin kontrakt med Sønderjyskes ishockeyhold.

Canadieren har været i Vojens-klubben i knap fire sæsoner, og nu står det klart, at han tager hele den kommende sæson med, da hans nye kontrakt løber til udgangen af juni 2017. Det oplyser Sønderjyske i en pressemeddelelse.

Ishockeyklubbens administrerende direktør, Klaus B. Rasmussen, glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med en af truppens rutinerede spillere, som de yngre kræfter kan læne sig op ad.

- Der er ingen tvivl om, at Tyler Gotto har stor betydning for vores spil. Han er en meget bevægelig og dygtig skøjteløber, som også har rigtig gode offensive kvaliteter.

- Han er styrmanden i forsvaret, som samtidigt har udviklet sig til at være én af lederne, som de unge kan støtte sig til, når det brænder på.

- Det er vi utroligt glade for, da det netop er de personlige egenskaber, vi skal bruge i forhold til klubbens mange talenter, siger direktøren.

Gotto, der også har spillet for Odense Bulldogs, har vundet tre danmarksmesterskaber med Sønderjyske, men i den netop færdigspillede sæson måtte han og holdet se sig slået ud i slutspillets semifinaler af Esbjerg Energy, der senere endte med at vinde DM-guld.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip