Ryanair-flyvetur udviklede sig til et vaskeægte mareridt: Folk kan ikke tro deres egne ører, når de hører, hvad der skete

Skrevet af Emil Martesen

19/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ryanair-flyveturen udviklede sig til et vaskeægte mareridt.

Dagens topnyheder

Flyselskabet Ryanair har altid været kendt for at skabe overskrifter, men denne gang er det ikke priserne, der er i fokus.

Men det er derimod en flyvning fra Belfast International Airport til Edinburgh.

Og der var bestemt ikke meget at skrive hjem om.

Der var nemlig tale om intet mindre end en dramatisk hændelse, hvor kabinepersonalet blev efterladt i tårer og passagererne rædselsslagne.

Flyet blev nemlig tvunget til at foretage en nødlanding, fordi en dør var åben, hvorfor flyet med et snuptag måtte foretage en U-vending og lande tirsdag aften den 17. oktober på grund af en 'mindre teknisk fejl'.

Det skriver The Mirror.

En række passagerer lægger heller ikke skjul på, at situationen var yderst skræmmende og i samme ombæring fortæller de, at de håber Ryanair ville lære af episode:

"Fra det øjeblik, flyet lettede, var folk klar over, at noget var galt", sagde en passager.

Og det skulle vise sig at holde stik.

Det bekræfter en talsmand for Ryanair:

"Denne flyvning fra Belfast til Edinburgh (17. oktober) vendte tilbage til Belfast International Airport kort efter afgang på grund af et mindre teknisk problem med flyet. Flyet landede normalt og for at minimere forstyrrelser for passagerer, et alternativt fly blev hurtigt arrangeret, som afgik til Edinburgh Lufthavn kl. 00:40 lokalt. Ryanair undskylder oprigtigt over for alle berørte kunder for ulejligheden".

Belfast International lufthavns administrerende direktør, Graham Keddie, fortalte også til BBC Radio Ulster, at der havde været en nødlanding grundet en 'advarsel om trykpåvirkning':

"Så vidt vi ved, tændte et nødlys i cockpittet, og flyet vendte tilbage i aftes ikke længe efter, at det lettede. Det var et nødlys, der advarede om tryk".