Rybners Gymnasium i Esbjerg fyrer lærer for pædofili

Rybners Gymnasium i Esbjerg har i dag fyret en 37-årig mandlig lærer, efter det er kommet frem, at læreren har forgrebet sig på tre mindreårige drenge for flere år siden.

Overgrebene har angiveligt fundet sted i Herning Kirkes Drengekor tilbage i 2011, hvor læreren fungerede som korsanger. Samtidig var han lærer på Herning Gymnasium, en stilling han fratrådte i december 2011.

Den mandlige lærer var lige tiltrådt i en ny stilling på Rybners Gymnasium i Esbjerg 1. december 2012. Men da skolen i sidste uge fik oplysninger om, at der var en straffesag på vej, har man altså valgt at fyre ham.

- Det vigtigste for mig som direktør for et gymnasium med 300 elever er, at alle elever kan være trygge i hverdagen, og at forældrene trygt kan sende deres elever i skole, siger direktør på Rybners, Karsten Rieder til DR Syd.

Alle forældre og elever er i dag blevet orienteret om beslutningen om at fyre den 37-årige lærer.

- Det er en rigtig møgsag og selvfølgelig en sag, vi gerne havde været foruden, siger Karsten Rieder til DR Syd og fortæller, at læreren ikke har begået noget ulovligt i sin tid på Rybners i Esbjerg.

Politiet i Herning har i dag ikke kunnet oplyse, hvornår den nu fyrede lærer skal for retten.

 

Dagens Gossip